Maak een ritje in onze koets

**Let op**

Onze paarden zijn even met vakantie! vanaf Mei gaan we weer op pad met de koets

*********************************************************************

Elke dinsdag om 10:00 uur vertrekken onze koetsiers met de koets of huifkar. Nadat de koets vakkundig gereed wordt gemaakt, worden de twee paarden aangespannen.

Zoals elke dinsdag staan ze te popelen om te vertrekken. Meestal gaan ze een uurtje, maar op hele mooie dagen wordt het ook wel eens anderhalf of twee uur, waarna ze weer lekker in de wei kunnen grazen.

Erve Tichelwaark

Wil je ook eens mee met onze koetsiers Gerrit en Bert? Meld je dan aan via het contactformulier, de mail, telefonisch of stuur een appje naar 06-83446944. Meld je uiterlijk vóór maandagavond 20:00 uur aan.

Kosten per rit:

€ 12,50 per volwassenen

€ 7,50 per kind t/m 12 jaar

Iedere dinsdag vertrekken de koetsiers om 10:00 uur, naar gelang de aanmeldingen wordt er gereden met de koets (4 personen) of de huifkar (16 personen) er wordt minimaal 1 uur gereden, maar het kan maar zo zijn dat je wat langer onderweg bent.

Wil je graag een andere dag met de koets of huifkar, neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om de rit te combineren met een picknick of lunch. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.